Prijzen

Prijzen en kosten van een rieten dak
De prijs van een rietendak is afhankelijk van verschillende factoren.

  • De prijs van een rietendak hangt ook af van de moeilijkheidsgraad van het dak (zitten er veel dakkapellen in).
  • De kwaliteit (welk soort riet je gebruikt)
  • En de geografische ligging van het object.
  • De moeilijkheidsgraad van het rietendak heeft zeker ook te maken met de meterprijs. Hoe moeilijker en ingewikkeld het dak is, des te minder vierkante meters er per uur gemaakt kunnen worden.

Een hoog pand zal zeker veel veilig steigerwerk moeten hebben,hierdoor worden de kosten ook verhoogd, de klant kan kiezen, om de kosten te drukken het steiger werk zelf te plaatsen. Als het om een hoog en moeilijk bereikbaar dak gaat heb je ook transport nodig die het riet omhoog brengt ook hier zal een kostenplaatje aan zitten.

Wij geven u een vrijblijvende offerte waar alles duidelijk in vermeld staat, zodat u precies weet waar u aan toe bent. De offerte die wij u aanbieden heeft een geldigheids duur van 3 maanden.

Nieuwe 9% BTW regeling
Bij vernieuwing van een rieten dak kunt u in aanmerking komen voor een 9% BTW-regeling i.p.v. 21% BTW. Deze regeling is alleen van toepassing als men het rieten dak aanvullend isoleert en de woning ouder is dan 2 jaar. Dit geld ook als u van een pannen dak naar een rieten dak overgaat.

Verzekeringskosten
In samenwerking tussen WEMEKAMP Rietdekkers BV en Thoma Assurantie- en Pensioenadviseurs kunnen wij uw met riet gedekte woning een zeer uitgebreide dekking bieden voor de opstal- en inboedelverzekering tegen een uiterst lage premie.
Wemekamp Rietdekkers BV kan u uitvoerig informeren welke methode van behandeling het beste bij uw dak past. Hier kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen: Download hier het aanvraagformulier.