Over ons

Wemekamp Rietdekkers uit Markelo verstaat het ambacht al eeuwen lang.
Rietdekken en Wemekamp zijn al eeuwen onlosmakelijk met elkaar verbonden. Anno 2010 staan Jan Wemekamp en zijn zoon Marcel aan het roer van de succesvolle Twentse onderneming. Jan Wemekamp: “Wij werken al jaren met meerdere teams die vanuit onze vestiging in Markelo dagelijks bezig zijn met het aanleggen, vervangen, restaureren en onderhouden van de meest uiteenlopende rieten daken in heel Nederland.

Rieten daken kunnen en mogen vandaag de dag dankzij het gebruik van onzichtbare, brandvertragende coatings overal toegepast worden. Steeds meer architecten, aannemers, projectontwikkelaars én particulieren herontdekken tegenwoordig dan ook de voordelen van riet als een materiaal met onuitputtelijke mogelijkheden, waarmee uiterst flexibele en heel eigentijdse dakvormen kunnen worden gerealiseerd. Het rieten dak als functionele bescherming van vroeger, heeft zich ontwikkeld tot de esthetische en sierlijke dakbedekking van vandaag, die bouwwerken een heel bijzondere uitstraling en meerwaarde geeft. Riet is niet alleen zeer milieuvriendelijk, energiebesparend en buitengewoon duurzaam, het is ook gezond wonen onder een rieten dak.

De belangrijkste succesfactor van Wemekamp Rietdekkers is de uitgebreide kennis van het ambacht en de kwaliteit van dienstverlening. Bent u geïnteresseerd in de vele voordelen die een rieten dak te bieden heeft? Kijk dan verder op deze website of bel direct met 088-6699900 voor een vrijblijvende afspraak.